Koleszár Krisztián

tudósító

 

image

Egy zempléni szép kisvárosban Sárospatakon, vagy ahogy sokan nevezik a "Bodrogparti Athénben" születtem. Érettségi után, jelentkeztem az Egri Érseki Papnevelő Intézetbe, ám tanulmányaimat végül Budapesten, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem hittanár szakán végeztem el. Ezalatt a sátoraljaújhelyi Piarista Kollégiumban dolgoztam, mint rendszergazda. Közben a sátoraljaújhelyi adó frekvenciájának megnyerésével megszólalt térségünkben is az akkori Magyar Katolikus Rádió. 2004 tavaszán plébános atyám ajánlására kerestem meg a rádiót, ahol azóta is a térség tudósítójaként dolgozom. Az egyetem elvégzése után visszakerültem Sárospatakra, 2005-2012-ig a Református Kollégium Gimnáziumában, majd 2012-től a Vay Miklós Református Szakképző Iskolában dolgozom hitoktatóként.
Az egyházközségemben képviselőtestületi tag vagyok, valamint Dr. Ternyák Csaba érsek atya engedélyével lelkipásztori kisegítő szolgálatot látok el.
2006-ban megnősültem, boldogan élek feleségemmel, és három kislányunkkal (Teodóra, Viktória és Johanna).
A rádióban kezdettől fogva az aktuális hírműsorok helyi tudósítója vagyok, valamint nagyobb ünnepek egy-egy műsorába készítek riportokat. Témáim között helyet kapnak, mind az egyházi, kulturális, mind pedig a közéleti események.
Mottóm: "Kérd munkádra az Isten áldását, de ne azt kérd, hogy a munkát Ő végezze el helyetted!"

Elérhetőségek:
3950 Sárospatak, Wesselényi út 10.
Tel: +3647511028 Fax: +3647511029
Mobil: +36304809665
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
Design: Urban Peter