Vasvári Bernadett

zenei szerkesztő

 

image

A zenével való kapcsolatom ötévesen kezdődött, a Zeneóvodában. Azóta szinte egyfolytában énekelek, szolmizálok, hegedülök. Kiegyensúlyozott, katolikus családban nőttem fel. Egyetemi tanulmányaimat ének-zene és hittanár-nevelő szakon végeztem az Eszterházy Károly Főiskolán és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Hittudományi Karán. 2007 óta dolgozom a rádióban zenei szerkesztőként. Ez a feladatkör folyamatos tanulásra, új dolgok megismerésére, felelősségvállalásra, nyitottságra ösztönöz, hisz minden műfajban otthon kell lennem a különböző zenei összeállítások, műsorok készítése során.
Fontos számomra a közvetlen kapcsolat a kollégáimmal, valamint a hallgatókkal, akiknek megpróbálom minden zenei kívánságát, kérését teljesíteni. Igyekszem mindig a derűsebb oldaláról szemlélni az életet. A jó zenék mellett gondoskodom a vidámságról és a jókedvről is. Nem is kívánhat az ember jobb dolgot: munka közben, egész nap zenét hallgatni.
Szeretettel ajánlom figyelmükbe "A zene mesterei" című műsorunkat, amely igazi zenei csemege ínyenceknek: legendás énekesek, együttesek a főszereplők, akik évtizedeken át milliókat hódítottak meg zenéjükkel. A műsor kéthetente szombaton este 9 órától hallható.
Örömöt jelent, hogy hegedülhetek a rádió kamarazenekarában, valamint a rózsafüzér társulat tagjaként is szolgálhatom, építhetem munkatársaimmal a katolikus közösségi életet.

 

Imaszándék

Rózsafüzér imaszándékokat az alábbi telefonszámon várunk.
Telefon: 36/ 510-610

Támogatás

Bankszámlaszám:
CIB Bank Zrt.
11102003-18578726-10000001

Adó 1%

Ha támogatni kíván bennünket, kérjen postai csekket e-mail-ben!

Design: Urban Peter